Ópusztaszeri biogazda tanfolyam-Queen of the sun

Program változás! Az Ópusztaszeri biogazda tanfolyamon, február 24.-én nem az extenzív állattartásról hanem a méhekről szól majd a fáma!
 Meghívtuk az Élő Bolygó Alapítványtól ifj. Varga Sándort, aki levetíti a Queen of the Sun című film magyar feliratos változatát. Utána tartana egy beszélgetést az alternatív méhlakásokról és a Kárpát-medencei méh menedékhelyekről (előzetes tájékozódásnak: http://www.gaiabees.com/) . Mivel a film 80 perces, ezért lehet, hogy a beszélgetés csak hét óra után ér majd véget! Gyertek el, nagyon érdemes!
(De ne felejtsétek a most pénteki permakultúrás előadást sem (most még a csárdában)!

A szervezők

A környéken lakóknak Február 16. csütörtökre ajánunk még egy Kisteleki programot is:
Szabó Gyuri bácsi a Bükki füvesember előadása "Gyógynövényekkel az egészségért" címmel
Időpont: 2012-02-16 17:00
Helyszín: Kistelek, Művelődési Ház, Szent István tér

..............................................................................................................................................

 FEBRUÁR 10.  és FEBRUÁR 17. ,  a közösségi ház helyett a Szeri "betyár" Csárdában lesz a Biogazda tanfolyam Ópusztaszeren! Ez az Emlékpark bekötőútja mentén található csárda! Reméljük jó meleg lesz, és hangulatosabb is mint a közösségi ház nagy aulájában! A Csárda egyébként a hóhelyzet miatt zárva lenne, de szívesen főznek nekünk egy menüt a tanfolyam előtt, ha a résztvevők jelzik előre az igényüket az étteremnek (Ágoston László, tel: 30-9823-114.)

Reméljük eljut minden érintetthez a hír :)

Szeretettel várnak mindenkit a szervezők!

Megjegyzések

  1. Szia! Informálódni szeretnék, hogy sikerrel jártatok-e a tanfolyam anyagának rögzítésével?

    VálaszTörlés
  2. A gabonás előadást rögzítettük és a mait is felvesszük:) Az első kettőnél még nem volt kameránk, de remélhetőleg most már minden előadás meg lesz, hála az ismeretlen jótevőnek, aki Budapestről leküldte nekünk a kameráját így látatlanul!Szóval köszönjük neki a segítséget és a bizalmat:)

    VálaszTörlés
  3. De jó, örülök neki, és annak is , hogy pozitív energiák össze tudnak adódni :) Szép napot kívánok Nekte! Andi

    VálaszTörlés

Megjegyzés küldése